Sâmbătă, 25 Martie 2006 - 07:30 AM Aleg.RO: Consilierii județeni din Bacău vor să o ajute pe Mariana

Publicat de: Diana OPRESCU

AMOS News Fetita de 3 ani dintr-un sat bacauan i-a impresionat pe consilierii judeteni intr-atat, incat au hotarat sa puna mana de la mana si sa faca ceva pentru fetita si familia ei. Consilierii judeteni au cerut directorului DGPC Bacau sa spuna care sunt vinovatii in cazul fetitei din satul Galeri.

Desi se pare ca vina o poarta autoritatile locale din comuna respectiva, consilierii au admis ca astfel de cazuri reflecta cruda realitate din mediile rurale extrem de sarace. Consilierii au cazut de acord ca fetita trebuie ajutata si au hotarat sa stranga o suma de bani din care sa cumpere fetitei haine, jucarii, mobilierul necesar si mancare.

Entuziasmul unora a fost stopat insa de directorul DGPC, Sorin Brasoveanu, care le-a amintit acestora ca Mariana este deocamdata in grija unui asistent maternal profesional. Consilierii judeteni bacauani au decis insa ca si bunicul, respectiv strabunica fetitei au nevoie de asistenta sociala si si-au luat angajamentul sa rezolve personal macar acest caz.


(399 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Diana OPRESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consilierii județeni din Bacău vor să o ajute pe Mariana | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29671001434326 seconds.